Twerken leren

Jezelf vrouwelijk, mooi en goed voelen. Geen onzekerheid meer hebben over je lichaam en trots zijn op jezelf. Dat is wat twerken leren voor jou kan betekenen. Vrouwen komen bij Sensual Confidence Movement om aan zichzelf te werken door middel van dans. Waarom twerken leren iets voor jou is? Dat leggen we je uitgebreid uit op deze pagina. Je zelfverzekerdheid, de geschiedenis van twerken, wat dansen met je doet en meer zullen we bespreken.

Twerken leren voor zelfverzekerdheid

Je kent dat vast wel. Ergens heen moeten, in de spiegel kijken en niet zeker over jezelf zijn. Ben ik wel mooi genoeg? Ga ik dat gesprek voor die nieuwe baan wel goed doorstaan? Krijg ik waar ik eigenlijk naar verlang? Onzekerheid is er in alle soorten en maten. Het is normaal en hoort erbij, te zelfverzekerd zijn is namelijk ook niet goed. Maar er moet een goede balans zijn. Wij merken dat veel vrouwen die juiste balans niet weten te vinden en hun krachten niet ten volste benutten. Dat is onwijs zonde, iedere vrouw hoort zichzelf goed en fijn te voelen.

 

De vrouwen die bij ons leren twerken voelen zichzelf na een aantal lessen al een stuk zelfverzekerder. Zij leren in de lessen het vrouwelijke lichaam beter kennen, weten waar ze toe in staat zijn en houden weer van zichzelf. Jij kunt dit ook bereiken. Twerken leren is voor iedereen, ongeacht je leeftijd, lichaamsvormen, lengte of andere aspecten.

Iedereen kan twerken leren

Zoals we net al zeiden: bij ons kan iedereen leren twerken. Twerken leren heeft niets met je lichaamsvormen, leeftijd of geslacht te maken. Vaak wordt er gedacht dat je gespierde of flinke billen nodig hebt om te kunnen twerken, daar is echter niets van waar. Twerken is veel meer dan met je billen schudden. Het is een techniek die vanuit de bekken wordt aangestuurd en waar jij veel profijt van kunt hebben.

Twerken om stress te verminderen

Om maar direct met de deur in huis te vallen: we nemen veel te veel op. En dan hebben we het niet over series op je televisie. Met de kleinste dingen worden we geconfronteerd, vinden we niet meer goed en we willen tegenwoordig alsmaar maar meer en meer. Al die stress door werk en de sociale druk resulteren in lichamelijke klachten.

 

Je lichaam slaat deze stress op in organen, vooral in de omgeving van de bekken. Dat is ook de reden dat veel vrouwen onverklaarbare pijn in de onderrug hebben. Weet je nog dat we zeiden dat twerken een techniek is die vanuit de bekken wordt aangestuurd? Dat is ook direct de reden dat twerken geschikt is om stress te verminderen. Het bekkensysteem en de heupen blijven door te twerken lekker soepel.

 

Twerken leren zorgt er dus voor dat jij zelfverzekerder bent en houdt je bekken lekker soepel. Dit zorgt voor een vermindering van stress en eventuele rugpijn.

Twerken om fit te blijven

Beweeg iedere dag minstens een halfuur is het motto. Je hoort het op de radio, tv en ziet het in de reclamezuilen van bushokjes terugkomen. Er is niets aan gelogen. Wie beweegt blijft fit en wie fit blijft leeft een gelukkiger leven. Maar om voldoende te kunnen bewegen moet je wel iets doen wat je leuk vindt en waar je plezier uithaalt.

 

Te vaak zien we vrouwen die tegen hun zin in gaan hardlopen omdat ‘zij moeten bewegen’. Twerken leren is veel gezelliger en zorgt ervoor dat jij fit blijft. Je omringt jezelf met andere mensen die hetzelfde doel hebben, samen hebben jullie een leuke tijd én bewegen jullie. Fit blijven was nog nooit zo leuk en eenvoudig.

Twerken leren in Amsterdam

Sensual Confidence Movement is gevestigd in Amsterdam. Vanuit de hoofdstad geven wij lessen en workshops aan vrouwen die aan hun zelfvertrouwen willen werken. We leren ze het eigen lichaam ontdekken, van het eigen lichaam houden en dit in te zetten in het dagelijkse leven. Op de goede manier, om zelfverzekerd over te komen. Ook in industrieën waar mannen (helaas nog steeds) de scepter zwaaien. Samen maken we een statement en werken we aan een betere versie van onszelf.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Sensual Confidence Movement jou te bieden heeft? Kom ook twerken leren en ontdek hoe leuk het is. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaande button!