Hallo lieve beauty's.

 

Mijn naam is Scylla Piek, ik dans al vanaf dat ik klein ben want dansen en creatief bezig zijn is mijn uitlaatklep. Toen ik wat ouder werd heb ik de theater opleiding afgerond en de dansvooropleiding. Nu ben ik sinds 5 jaar een full time dansereses, organiseer ik events, houd ik me bezig met veel verschillende creatieve dingen en maak ik shows.

 

Maar dat kwam natuurlijk niet als gemakkelijk. Ik heb mijn diepe onzekerheden gekend en nog steeds kan ik me onzeker voelen, wie niet?  Als klein meisje was ik erg verlegen, daarom voelde ik me thuis in de kunst. Via creativiteit kon ik beter uitleggen hoe ik me voelde en wie ik was. Dit deed ik via tekenen, acteren, events organiseren, video's maken en vooral met dansen. In mijn pubertijd switchte ik erg en werd ik juist de spontane entertainer.

 

Acht jaar geleden werd ik aangenomen aan de PACT theateropleiding in Amsterdam. Naast deze opleiding was ik eigenlijk meer bezig met Burlesque, dans en met het ontdekken van mijn sensualiteit. Ik dacht altijd: 'waarom heb ik zoveel verschillende passies en kies ik niet gewoon voor 1 passie, waar ik dan vol voor kan gaan?'. Maar ik ben er achter gekomen dat deze verschillende kwaliteiten die ik heb geleerd juist kan inzetten op SCM. 

 

Na al deze ervaringen ben ik ook erachter gekomen dat drie dingen mij altijd het meeste bij zijn gebleven, waardoor SCM nu is ontstaan, namelijk: Sensualiteit, dans en ZELF LIEFDE! Heel graag wil ik nu mensen helpen om zelfverzekerd te worden in zijn of haar sensualiteit en over zijn of haar lichaam. Er staat veel druk op wat sexyness betekend. Het gaat niet om het perfecte plaatje wat je snel vind op Instagram, het gaat erom wat jij voelt van binnen. Want wanneer jij je sterk en krachtig voelt straal jij dit uit. En wie wilt deze power nou niet beheersen?! 

 

Nu ben ik een sterkte vrouw die precies elke droom die ik heb wil waarmaken en ook echt waar maak. En dat is wat ik jou ook wil leren. Maar eerst het aller belangerijkste is bij het begin beginnen. Durf naar jezelf te kijken in de spiegel, durf je lichaam te laten bewegen en in contact te komen met jouw sensualiteit. De dans stijlen dat mijn style expressen zijn: Paaldansen, chair, burlesque, lapdance, samba, sensual bachata, heels, urban heels en meer.

 

Coach: Scylla Piek

PODCAST

Samen met Mannenbrein praat ik over het verschil van sensualiteit en sexualiteit, over performen en onzekerheden.