Lapdance geven

Een lapdance geven draait om veel meer dan de seksuele aantrekkingskracht tussen twee personen. Het zorgt ervoor dat jij je goed voelt, je zelfvertrouwen zal verbeteren en het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Een lapdance geven vergt wel wat basiskennis en oefening, in dit artikel geven wij je wat achtergrondinformatie en na het lezen weet jij meer over lapdances.

 

De geschiedenis, hoe je het doet, waar je het kunt leren en meer!

Een lapdance geven, hoe doe je dat?

Het is belangrijk om eerst wat basisregels op te stellen. Zowel voor jezelf als voor diegene waar je aan lapdance aan wilt geven. Tenzij het je vaste partner is, dan zijn die grenzen misschien wat vager. Maar is dit een onbekende of iemand die je kent maar die niet heel dichtbij je staat? Zorg er dan voor dat alles vooraf duidelijk is. Je doet dit om ongemakkelijkheden te vermijden en ervoor te zorgen dat het voor jullie beiden een geweldige ervaring is.

 

Diegene die de lapdance ontvangt mag jou nooit aanraken. Handjes thuis. Het gaat om sensualiteit, sexyness en uitdagend zijn. Jij bent de baas en hebt de touwtjes in handen. Jij bent diegene die leidend is!

Tevredenheid

Wat regelmatig wordt vergeten is dat alles begint met tevreden zijn met jezelf. Zolang je niet tevreden bent met jezelf, kan je dat ook niet zijn over de dingen die je doet. Een lapdance geven gaat gepaard met sensuele bewegingen. Om die zonder problemen uit te kunnen voeren en jezelf tegelijkertijd fijn te voelen, moet je tevreden zijn over je eigen lichaam. Alleen dan kan jij jezelf volledig overgeven aan deze dansvorm. Zo wordt het pas écht geweldig.

Jezelf sexy voelen

We benoemden het net al even: een lapdance geven gaat samen met jezelf sexy voelen. Trek om die reden iets aan waar je jezelf zelfverzekerd én sexy in voelt. Sommige vrouwen vinden het heerlijk om in mooie lingerie een lapdance te geven, anderen kiezen voor wat meer bedekking. Jij moet iets kiezen waar je jezelf prettig bij voelt. Wie zich onprettig voelt kan ook geen goede lapdance geven. Zo simpel is het. Een beetje gedurfd mag uiteraard altijd.

De muziekkeuze

De moves die je maakt tijdens het geven van een lapdance sluiten aan op de muziek die je kiest. Denk vooraf goed na over de keuze van je muziek. Welke emoties wil je oproepen bij diegene aan wie je de lapdance geeft? Kies op basis daarvan je nummer. Ook hiervoor kan je informatie opzoeken op het internet.

Voorbereiding lapdance geven

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook bij het geven van een vrouwelijke en sexy lapdance. Jij hebt je nummer uitgekozen, de kleding die je aan wilt trekken en bent helemaal tevreden met je eigen lichaam. Om ervoor te zorgen dat die zelfverzekerdheid merk- en voelbaar is tijdens de lapdance, doe je er slim aan om vooraf een keer te oefenen. Trek je kleding aan, zet de muziek aan en boots het lapdance geven in het echt na.

 

Het voordeel daarvan is dat dit al wat ‘normaler’ voelt wanneer je voor je partner of iemand anders je performance doet. Je lapdance geven wordt zo een waar spektakel.

Lapdance geven voor het verbeteren van je zelfvertrouwen

Ons werk, de mensen om ons heen, sociale media. Ga nog maar even door. Steeds meer sociale druk. Doordat we constant met een ‘beter’ leven van een ander worden geconfronteerd, willen we dat zelf ook. Het gras is bij de buren altijd groener, die opmerking is tientallen jaren oud maar nu relevanter dan ooit. En dat is zonde. Wij merken dat dit het zelfvertrouwen van veel vrouwen niet ten goede komt. Een lapdance geven, of het leren van een lapdance geven, kan je een mentale boost geven. Onze lessen zijn gericht op vrouwen waarbij het zelfvertrouwen een opsteker kan gebruiken.

 

Door onze manier van lesgeven leer je niet alleen op een leuke manier een lapdance geven, je leert ook van jezelf te houden. Het is niet zozeer een laagdrempelige dansles, er zit ook coaching bij. Door deze coaching leer je op een andere manier naar jezelf kijken en houden. Dat is volgens ons nog veel belangrijker. Een zelfverzekerde vrouw is het meest sexy van allemaal.

Lapdance geven leren? Meld je aan!

Ben jij er klaar voor om te leren hoe jij een geweldige lapdance geeft? Om te werken aan je zelfvertrouwen en jezelf te omringen met andere vrouwen die hetzelfde doel hebben?

 

Neem dan contact met ons op. Wij leren je een lapdance geven en bouwen samen aan het zelfvertrouwen. You rock girl!