Dansles Amsterdam

Heb jij zin om te dansen en wil je dit het liefst doen in regio Amsterdam? Dan moet je bij Sensual Confidence Movement zijn. Onze dansles in Amsterdam is uniek, boost je zelfvertrouwen en is vooral leuk en leerzaam. Samen met een groep andere vrouwen doe jij iets waar je fit en vrolijk van wordt. Veel leuker wordt het niet!

Dansles Amsterdam voor mentale gezondheid

Wist je dat wij vrouwen het overgrote deel van onze stress opslaan in het bekkengebied? Dat is ook de reden dat veel vrouwen te maken krijgen met pijn in de onderrug. Door te twerken versoepelen we het bekkengebied en word jij mentaal een stuk fitter. Je kunt uitdagingen beter aan en verwerkt stress eenvoudiger door onze dansles Amsterdam.

 

Als vrouw zijnde wordt er, ook in 2021, ontzettend veel van ons verwacht. We nemen in veel gevallen de zorg voor het gezin op ons, sommigen hebben het gevoel dat zij zich telkens weer moeten bewijzen. Anderen hebben door gebeurtenissen in het verleden een trauma te verwerken. Wanneer zij daar niet de kans voor krijgen, nemen de organen in ons lichaam dat over. Het gevolg? Jezelf constant vermoeid voelen. Wie daar iets aan wil doen en zichzelf weerbaarder wil maken voor toekomstige tegenslagen, want die hebben we allemaal, zit met onze dansles Amsterdam goed!

Dansles Amsterdam voor fysieke gezondheid

Wie last heeft van spierspanning door trauma’s kan zichzelf futloos voelen. Ook is sporten en beweging voor je lichaam goed om vitaal te blijven en jezelf fijn te voelen. Met onze dansles Amsterdam houd jij je lichaam lekker soepel, omring je jezelf met andere leuke vrouwen en verbeteren we samen je mobiliteit.

Zelfverzekerder worden door te dansen

Helaas krijgen we er allemaal wel eens mee te maken: onzekerheid. Zijn we wel goed genoeg voor die functie waar we op hebben gesolliciteerd? Ziet die ene man of vrouw mij wel zitten? Ben ik knap genoeg? Wat vinden mensen op social media van me? Ja, ook dat laatste speelt door het hoofd van veel vrouwen. Dat is totaal niet erg en hoort er tegenwoordig allemaal bij, maar jezelf onzeker voelen is voor niemand leuk.

 

Met onze dansles Amsterdam werken we samen aan het verbeteren van jouw zelfverzekerdheid. Je voelt jezelf weer sexy, aantrekkelijk en kunt de wereld aan wanneer je wekelijks of tweewekelijks langskomt. Ook op dit mentale vlak zijn onze danslessen dus hartstikke goed en fijn voor je.

Twerk dansles Amsterdam

Het twerken is een eigenaardige en mooie manier van dansen die haar oorsprong kent in Afrika. Het twerken stamt af van de ‘mapouka dans’ uit Ivoorkust, maar heeft in de loop der jaren een heel eigen stijl ontwikkeld. Wij bieden twerken als dansles Amsterdam niet alleen aan omdat we het geweldig vinden, twerken is ook goed voor je. Zowel mentaal als fysiek. Je leest hieronder waarom.

Andere redenen om onze dansles Amsterdam te volgen

Ik dans al mijn hele leven, het is echt een onderdeel van mijn bestaan. Ik zou niet weten waar ik zou zijn zonder te kunnen dansen. En dat is niet gek, voor meerdere mensen die ik ken is dansen echt hun leven. De redenen dat iedereen verliefd wordt op deze manier van bewegen zijn vrij logisch.

Het geluksgevoel

Wist je dat tijdens het dansen het hormoon vrijkomt dat voor een gelukkig gevoel zorgt? Waar je bij andere sporten minstens een kwartier moet bewegen om datzelfde gevoel te ervaren, bereik je dat bij het dansen vrijwel direct. Iedereen doet wel eens een ‘geluksdansje’ wanneer zij goed bericht hebben gekregen, dat is vergelijkbaar met het gevoel dat jij de gehele dansles Amsterdam ervaart. We all love dancing.

Aan de conditie werken

Iedereen weet hoe belangrijk het is om je conditie op peil te houden. Een vitaal leven is een gezond leven. Maar om nu te gaan hardlopen in het Vondelpark of buffelen in de sportschool, dat zie jij misschien helemaal niet zitten. Onze dansles Amsterdam is het dan helemaal voor jou. Op een leuke manier aan je gezondheid werken!

Dansles Amsterdam voor jong en oud

Wie dacht dat dansen alleen voor jonge vrouwen mogelijk was, heeft het goed mis! Bij Sensual Confidence Movement kan iedereen terecht. Onze lessen zijn voor iedereen te volgen. Wij hebben maar één doel: jou helpen met je zelfverzekerdheid en plezier beleven tijdens een leuke dansles in Amsterdam!

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in onze dansles Amsterdam of wil je meer informatie? Neem via onderstaande button contact met ons op!