Lessen aanbod

Sensual and confidence dans lessen/workshops     

Jezelf heerlijk vrouwelijk voelen door te dansen, wij maken het mogelijk. Je voelt je sexy, ultiem vrouwelijk en bent vergezeld met andere vrouwen die hetzelfde nastreven. Door middel van sensueel dansen werken we aan je zelfvertrouwen. Een perfecte mix van verschillende dansstijlen die vol zitten met sensuele bewegingen. Time to feel sexy girl!

- Catwalk

- Heels Dance

- Exotic Floorwork

- Confidence opdrachten

- Meditatie

 

More information about workshops and classes:

Prive lessen Sensual Movement

Wil jij je lekkerder in je vel gaan voelen en jezelf ontplooien naar een sensual goddess, maar ben je nog te onzeker of vind je het nog erg eng om de eerste stap te zetten? Dan kan je ook altijd een prive les nemen. Beginners paaldansen, twerk, lapdance of sensual heels is wat SCM aanbied! 

 

SCM, biedt 1 op 1 coaching voor beginnende exotische dansers en vrouwen die zich zekerder willen voelen in het vinden en het uiten van hun sensualiteit.

Een losse les kost 65,- euro maar we kunnen altijd een andere prijs bespreken als je meer prive lessen wilt volgen!

Voor meer informatie kunt u me een email of een Whatsappje sturen met uw naam en vraag er in. 

Twerk lessen

Zoals we net al zeiden: bij ons kan iedereen leren twerken. Twerken leren heeft niets met je lichaamsvormen, leeftijd of geslacht te maken. Vaak wordt er gedacht dat je gespierde of flinke billen nodig hebt om te kunnen twerken, daar is echter niets van waar. Twerken is veel meer dan met je billen schudden. Het is een techniek die vanuit de bekken wordt aangestuurd en waar jij veel profijt van kunt hebben.

Lapdance leren

Een lapdance geven draait om veel meer dan de seksuele aantrekkingskracht tussen twee personen. Het zorgt ervoor dat jij je goed voelt, je zelfvertrouwen zal verbeteren en het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Een lapdance geven vergt wel wat basiskennis en oefening, 

Beginners Paaldansen

Vindt je het eigenlijk veel te eng om naar de paaldans groepslessen te gaan en wil je liever eerst zonder andere leerlingen leren paaldansen. Kom dan in Amsterdam West een prive les nemen voor maar 50,00 euro. 

Performers en showtime (SCM Agency)

Wie een feest, bedrijfsevenement, vrijgezellenfeestje of grootschalig evenement organiseert, kan niet zonder dansers, danseressen, performers of acteurs en actrices. De rol van een performer(s) is breder dan alleen het dansen zelf. Zij dragen zorg voor de algehele ervaring die wordt verbeterd wanneer jij performers inzet. Wanneer jij een performer Amsterdam inhuurt bij SCM Agency weet je zeker dat je over topkwaliteit performers beschikt die er alles aan doen om jouw feest te laten slagen.

Burlesque en nog veel meer.

Wil je meer informatie over wat we nog meer te bieden hebben? Stuur dan even een What's App bericht.