AGENCY

Performers Amsterdam

Wie een feest, bedrijfsevenement, vrijgezellenfeestje of grootschalig evenement organiseert, kan niet zonder dansers, danseressen, performers of acteurs en actrices. De rol van een performer(s) is breder dan alleen het dansen zelf. Zij dragen zorg voor de algehele ervaring die wordt verbeterd wanneer jij performers inzet. Wanneer jij een performer Amsterdam inhuurt bij SCM Agency weet je zeker dat je over topkwaliteit performers beschikt die er alles aan doen om jouw feest te laten slagen.

 

Performers Amsterdam voor verschillende soort gelegenheden

Waar zie je eigenlijk geen dansers of danseressen? In de betere clubs, op festivals, tijdens privéfeesten zorgen ze voor het completeren van de aankleding, videoclips van bekende artiesten, noem het maar op en je komt er performers tegen van SCM Agency. Wij bieden een ruime diversiteit aan performers aan. Jij bespreekt met ons je wensen, SCM Agency zorgt er vervolgens voor dat die worden vervuld door de juiste persoon. Een dancer Amsterdam inhuren was nog nooit zo eenvoudig.

 

Wil jij direct een stripper, videoclip model, gogo danseres of andere performer inhuren? Neem direct contact op met SCM Agency.

 

 

Een uiteenlopend aanbod performers

Zoals eerder besproken hebben we bij SCM Agency een uitgebreid aanbod aan performers. Wie een dancer Amsterdam in wil huren komt daarom vaak al snel bij ons uit. Onderstaand vind jij een opsomming met de soort performers waarin wij kunnen bemiddelen als agency.

- Strippers

- Burlesque performers

- Dancehall danseressen

- Paaldanseressen

- Gogo dansers

- Acteurs en actrices

- Latin dansers

- Video vixen

- Twerk danseressen

- High Class Hostess

En meer..

 

Strippers inhuren Amsterdam

Een ervaring met een professionele stripper, of dit nu een man of vrouw is, mag niet ontbreken in je leven. Voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, mannenavond of ladiesnight, je verzint het niet of mensen huren er een stripper voor in. Het is bij het inhuren van een stripper wel belangrijk dat je zoekt naar professionele strippers. Wanneer dit niet gebeurt kan de algehele ervaring tegenvallen. Dat willen we niet, zonde van de tijd en het geld.

Je wilt een stripper die zo goed is in zijn of haar vak dat je vol verbazing achterblijft. Je had nooit verwacht dat een striptease je zo veel kon brengen, dat je het zo leuk zou vinden en dat je gezelschap het ook mooi vond om te zien. Wie een dancer Amsterdam of stripper inhuurt bij SCM Agency kiest voor kwaliteit en professionaliteit. Onze strippers zijn het beste in hun vak en maken van jouw feest of evenement een geslaagde dag/avond!

 

Burlesque performers inhuren

Wat minder bekend dan andere stijlen, maar zeker niet minder leuk. Wie een dancer Amsterdam inhuurt wil daar lang van kunnen nagenieten. Wil jij humor afwisselen met een sexy dance-act? Dan heb jij een burlesque performer nodig.

Deze performers combineren humor met een striptease en zijn daarom ideaal als toevoeging van een geweldige avond!

 

Paaldanseressen

Ook deze sexy manier van dansen is een kunst op zich. Professionele paaldanseressen zijn niet alleen performers, maar vooral ook echte sportvrouwen. Het uitoefenen van deze soort dans/sport is ontzettend zwaar voor het lichaam, vraagt om uiterste concentratie en is een ware act om te zien. Onze paaldanseressen zorgen voor genot bij toeschouwers.

 

Dancer Amsterdam voor videoclips

Waar videoclips in de jaren 60 en 70 nog een prettige bijkomstigheid waren, bepaalt het nu voor een aanzienlijk deel of je nummer een hit wordt of niet. Op YouTube worden bepaalde nummers miljoenen keren beluisterd en daarmee bekeken. Je wilt als artiest over een steengoede videoclip beschikken. Met een professionele videoclip zet jij jezelf op de kaart en laat je zien dat men jou serieus dient te nemen.

 

Een dancer Amsterdam inhuren kan voor jouw professionele videoclip. Onze performers weten wat er van hen wordt verwacht en maken van jouw nummer een genot om naar te kijken op streamingdiensten en tv-zenders als XITE. Ware professionals die jou naar the next level helpen. Onze performers hebben onder andere in videoclips en als achtergrond gedanst van/met Tony Junior, Poke, Yung Felix, Maan, SNELLE, rapper Sjaak en meer.

 

Interesse?

Heb jij interesse in een dancer Amsterdam om van jouw feest of partij een daverend succes te maken? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en onze performers contact op met SCM Agency.

 Wilt u een van de performers boeken?

Laat een bericht achter of stuur een mail naar: info@sc-movement.nl